Znojmo srovnalo krok se Spartou

Hokejisté Znojma srovnali v semifinálové sérii play-off České pojišťovny s pražskou Spartou na 1:1 na zápasy. Orli dnes vyhráli druhý zápas na svém ledě 3:1, když o svém triumfu rozhodli v třetí třetině. Hned v její první minutě překonal brankáře Petra Břízu Milan Mikulík a střelou do prázdné branky uzavřel v předposlední minutě skóre Jiří Dopita. Pražanům se přitom znovu vydařil vstup do utkání a už v druhé minutě se ujali vedení, ale další šance neporměnili. V závěru prvního dějství navíc vyrovnal Štefanka. Série bude v pondělí pokračovat v Praze.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

Vyrovnáno je i v baráži o účast v příštím ročníku Tipsport extraligy. Hokejisté Vsetína zvítězili v dnešním čtvrtém utkání série na ledě Ústí nad Labem 3:2 po samostatných nájezdech. Jako jediný byl při penaltách úspěšný Martin Jenáček. Severočeši dvakrát vedli, ale Valaši dokázali vždy jejich náskok smazat. Pátý zápas se hraje v pondělí od 17:00 ve Vsetíně.

Výsledky:

Znojemští Orli - Sparta Praha 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 19. J. Štefanka (Němeček), 41. Mikulík (Čakajík), 59. Dopita (Jareš) - 2. Sivek (Pilař, J. Straka). Rozhodčí: Minář, Husička - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 3:4, navíc Pilař (Sparta) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 4256. Stav série: 1:1.

Slovan Ústečtí Lvi - Vsetínská hokejová 2:3 po sam. nájezdech (1:1, 1:1, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 10. M. Havel (Pavlas, Kuchler), 32. Klimt (Červenka) - 16. D. Květoň (Hrabal, Stantien), 40. Demel (D. Květoň), rozh. nájezd Jenáček. Neproměněné nájezdy: Fink, Havel, Sýkora, Červenka, Eiselt - Zdráhal, Rob, Demel. Rozhodčí: Šindler, Turčan - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 10:12. Využití: 1:1. Diváci: 6500 (vyprodáno). Stav série: 2:2.

Ondřej Prokop Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme