Zranění Sionko i Šmicer ve fotbalové nominaci chybějí

Zranění záložníci Libor Sionko ze Sparty a Vladimír Šmicer z Liverpoolu chybějí v nominaci české fotbalové reprezentace pro úvodní kvalifikační dvojzápas o postup na mistrovství Evropy v Moldavsku a doma s Běloruskem. Pozván nebyl stoper Miroslav Holeňák z Liberce a Václav Koloušek, který v Salernitaně teď nehraje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbalisté

fotbalisté

Trenér Karel Brückner umožnil návrat uzdravenému obránci Marku Jankulovskému z Udine, útočníku Slavie Štěpánu Vachouškovi a také Janu Šimákovi, ačkoliv v Leverkusenu sedí v této době na lavičce náhradníků. Kapitán Pavel Nedvěd a útočník Milan Baroš nemohou v Moldavsku 12. října nastoupit pro trest z minulé kvalifikace, na utkání s Běloruskem o čtyři dny později v Teplicích však budou k dispozici. Ve výběru je zatím 21 hráčů a je pravděpodobné, že Brückner ještě někoho přidá.

Nominace ČR:

Brankáři: Petr Čech (Rennes/Fr., 4 starty, 0 branek), Antonín Kinský (Liberec, 2, 0), Radek Černý (Slavia Praha, 2, 0)

Obránci: René Bolf (Baník Ostrava, 4, 0), Zdeněk Grygera (Sparta, 8, 0), Tomáš Hübschman (Sparta, 7, 0), Marek Jankulovski (Udine/It., 14, 2), Martin Jiránek (Reggina/It., 2, 0), Petr Johana (Liberec, 11, 0), Tomáš Ujfaluši (Hamburk/Něm., 11, 2)

Záložníci: Tomáš Galásek (Ajax Amsterdam/Niz. 18, 0), Jiří Jarošík (Sparta, 13, 0), Pavel Nedvěd (Juventus Turín/It., 64, 15), Karel Poborský (Sparta, 79, 4), Tomáš Rosický (Dortmund/Něm., 22, 4), Jan Šimák (Leverkusen/Něm., 1, 0), Jiří Štajner (Hannover/Něm., 7, 0)

Útočníci: Milan Baroš (Liverpool/Angl., 12, 6), Jan Koller (Dortmund/Něm., 35, 20), Vratislav Lokvenc (Kaiserslautern/Něm., 49, 6), Štěpán Vachoušek (Slavia, 1, 0)

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme