Autor

Václav Pilný

Proč jste si vybral práci právě v rozhlase?: Zatím jsem se pohyboval pouze v televizním prostředí a tak jsem si řekl, že vyzkoušet se má všechno..... a tak teď pendluji mezi dvěma světy...)

Dosavadní kariéra: TV Galaxie, TV3, Galaxie sport

Zájmy a záliby: je jich spousta, ale nejradši mám sport. Aktivně hraji pozemní hokej, jinak si rád zajdu na tenis, nebo se projedu na kole po našich krásných horách. Rád si občas přečtu i pěknou knížku.

RSS autora

Články autora

|Václav Pilný |Regiony

Obyvatele Českého Meziříčí trápil zápach z cukrovaru. Napříště pomůže ‚čichací komise‘

Nepříjemný zápach trápil v posledních týdnech obyvatele Českého Meziříčí na Rychnovsku. Jeho původcem byly zbytky řepy, které po vybagrování usazovacích nádrží začaly hnít. Vedení obce společně s cukrovarem pracuje na tom, aby se v budoucnu podobná situace už neopakovala. V Českém Meziříčí navíc vznikne takzvaná čichací komise, která má zjišťovat původce zápachu.

|Václav Pilný |Regiony

Plynulost silniční dopravy v Hradci Králové by měl zajistit inteligentní systém

Hradec Králové plánuje v příštích letech kompletní obnovu semaforů na území města. Jejich výměna bude součástí projektu Inteligentního dopravního systému, na kterém Hradec Králové spolupracuje se sousedními Pardubicemi, a který by měl zlepšit průjezdnost oběma městy. Podle prvních odhadů dopravních expertů by měl nový systém na území Hradce Králové stát téměř 250 milionů korun a s financováním by měla pomoci Evropská unie.

|Václav Pilný, Vojtěch Man |Hokej

Život se ztenčí na procenta, vypráví hokejista Frühauf o boji s rakovinou

Den před Štědrým dnem se hokejovému obránci Mountfieldu Hradec Králové Peteru Frühafovi život otočil o 180 stupňů. Lékaři 32letému slovenskému bekovi diagnostikovali rakovinu varlat. Okamžitě následovala operace a samozřejmě nucená pauza od hokeje. Peter Frühauf je od přírody bojovník a tak se zatím úspěšně pere i s touto zákeřnou nemocí.