Autor

Veronika Skálová

Životní motto:

Když nejde o život...A taky: žij teď a tady. Nevíš, co přijde zítra.

Co dělám v rozhlase:

Starám se o webové stránky a facebookový profil Českého rozhlasu Brno. Píšu články, fotím a plním audioarchiv.

 Před rozhlasem:

Na Masarykově univerzitě jsem vystudovala žurnalistiku a na bakalářském stupni i psychologii. V roce 2005 jsem začala pracovat v regionální redakci Mladé fronty Dnes, kde jsem strávila více než tři roky. Pak jsem papír vyměnila za internet a nastoupila jako redaktorka ekonomické redakce do internetového deníku Aktuálně.cz. Pak jsem se několik let věnovala nejen svým dětem a teď objevuji rozhlasový svět. Zároveň se snažím své zkušenosti ze zpravodajství předávat studentům žurnalistiky.

Co mě baví:

Číst, psát, mluvit, smát se, dělit se o zážitky a příběhy. Sledovat moje děti, jak si hrají, hrát si s nimi a spolu s nimi znovu poznávat svět. Učit se nové věci, poznávat nové lidi. Jen tak se dívat okolo, slunit se, spát, plavat, lyžovat, bruslit, koukat na filmy, chodit na výlety.

Kontakt:

542 523 215

RSS autora

Články autora

|Veronika Skálová |Regiony

Voda v Brně je do odvolání pitná jen po převaření, objevily se v ní bakterie

Až do odvolání není pitná voda v Brně. Použít se dá pouze po převaření. Důvodem je výskyt bakterií, podle Brněnských vodáren a kanalizací zaznamenaných jen v malém množství. Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek upozornil, že problém s pitnou vodou se kromě Brna může týkat také dalších 43 obcí. Podle hygieniků riziko není akutní a opatření jsou pouze preventivní.