Čajem proti rakovině

Vědci mají v rukou stále více důkazů, že čaj snižuje riziko rakoviny a chorob srdce. Čaj obsahuje množství fytochemikálií, které mohou fungovat jako antioxidanty.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+ Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

bylinkové čaje | Foto: Frape

Tyto sloučeniny napravují škody, které buňkám DNA způsobují volné radikály, které vznikají v těle působením slunečního svitu, chemikálií, řady potravin a stressu. Poškozená DNA je pak prvním krokem k rakovině a je také spojována se srdečními chorobami.

Milan Kopp, Zuzana Bančanská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+ Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější:

Nejčtenější na Facebooku

Nejčtenější na Twitteru