Čajem proti rakovině

Vědci mají v rukou stále více důkazů, že čaj snižuje riziko rakoviny a chorob srdce. Čaj obsahuje množství fytochemikálií, které mohou fungovat jako antioxidanty.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

bylinkové čaje | Foto: Frape

Tyto sloučeniny napravují škody, které buňkám DNA způsobují volné radikály, které vznikají v těle působením slunečního svitu, chemikálií, řady potravin a stressu. Poškozená DNA je pak prvním krokem k rakovině a je také spojována se srdečními chorobami.

Milan Kopp, Zuzana Bančanská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme