Gastroglosa Dagmar Heřtové

Gastroglosa Dagmar Heřtové v textech na iROZHLASU

Miami| |Dagmar Heřtová |Vaření a jídlo |Gastroglosa Dagmar Heřtové

Sushi je Nobu a Nobu je sushi

Tvrdí se, že navštívit Nobu patří mezi nejvýznamnější a nejuznávanější kulinářské zážitky na světě. A je jedno, kterou ze 47 restaurací tohoto řetězce navštívíte. Bude to dokonalé. A vy si připlatíte.

Praha| |Dagmar Heřtová |Vaření a jídlo |Gastroglosa Dagmar Heřtové

O bramborovém salátu. Už zase?!

Bramborový salát není jenom českou a slovenskou výsadou. Je hojně oblíbenou záležitostí jak o svátečních vánočních dnech, tak i v běžném vaření. Teď nastal čas na přemýšlení o štědrovečerní večeři.

Praha| |Dagmar Heřtová |Vaření a jídlo |Gastroglosa Dagmar Heřtové

Jste také ‚foodpornista‘?

Při pátrání po termínu „food porn“ nepůjdeme až tak do minulosti. První zmínku má na svědomí novinář Alexander Cockburn, roku 1977 napsal do The New York Review of Books článek nazvaný „Gastroporno“.