Státní zámek ve Velkém Březně na Ústecku nabídl návštěvníkům gurmánskou prohlídku. Včera si tam mohli užít stejnou večeři, kterou kdysi nechal pro hraběte Chotka připravit jeho syn Antonín.
Milovníci dobrého jídla zaplňují kvalitní restaurace i během finanční krize. Cena tak pro mnohé zřejmě není rozhodující, mnohem víc záleží na chuti a kvalitě. Svědčí o tom i velký zájem lidí o takový svátek jídla, jakým je Prague Food Festival. Ten se koná ode dneška až do neděle.
Prague Food Festival bude až do neděle návštěvníkům představovat umění šéfkuchařů, nabízet ochutnávku vytříbených pokrmů i nápojů. Součástí programu je i kuchařská show nebo kurzy vaření pro děti.
,I obyčejný člověk může ochutnat vysokou gastronomii' - takové je motto Grand restaurant festivalu, který ode dneška až do 15. února otevře dveře 15 luxusních restaurací široké veřejnosti.