Čtvrtkař Pavel Maslák ukončil sezonu, nebude obhajovat titul na ME

Čtvrtkař Pavel Maslák musí kvůli zranění ukončit sezonu a nebude obhajovat titul mistra Evropy. Českému rozhlasu to potvrdil jeho manažer Alfonz Juck. Lékařská vyšetření u třiadvacetiletého atleta ukázala, že zranění stehenního svalu z květnového Evropského poháru klubů ještě není zcela uzdravené.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Maslák v čele semifinálového běhu na halovém mistrovství světa

Pavel Maslák v čele semifinálového běhu na halovém mistrovství světa | Zdroj: Reuters

„Na jednom z dalších tréninků opět ucítil bolest stejného zadního stehenního svalu jako v květnu. Vyšetření ukázali, že ještě není stoprocentně uzdravený,“ vysvětlil Českému rozhlasu manažer Pavla Masláka Alfonz Juck.

„Lékaři mu doporučili, aby ukončil sezonu a dal se totálně zdravotně do pořádku i vzhledem k halovému ME, které bude v březnu příštího roku v Praze,“ dodává manažer.

Třiadvacetiletý atlet naposledy závodil na květnovém Evropském poháru klubů v Portugalsku, kde si stehenní sval natrhl. Kvůli zranění už přišel o ME družstev, závody Diamantové ligy i Memoriál Josefa Odložila.

Návrat plánoval na mítink Diamantové ligy v Monaku, tam ale startovat nebude, stejně jako na zbylých závodech do konce sezony, včetně srpnového ME ve švýcarském Curychu.

ČTK, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme