Susan Sarandonová v Karlových Varech uvádí film Jeff, který žije s mámou

Do centra festivalového dění, do hotelu Thermal dorazila nejzářivější hvězda letošního filmového festivalu Susan Sarandonová. Uvádí zde film Jeff, který žije s mámou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Susan Sarandonová na 47. MFF Karlovy Vary

Susan Sarandonová na 47. MFF Karlovy Vary | Foto: Filip Jandourek

Sarandonová přijela do hotelu Thermal s mírným zpožděním v kratších tunikových šatech s šedou aplikací.

Poskytla rozhovor jen několika vybraným médiím. Mezi nimi i Českému rozhlasu.

"Všechno důležité, co se v mém životě stalo, bylo řízeno osudem. Většinou se to týkalo lásky. Ať je to třeba narození mých dětí, což bylo pro mě hodně důležité," řekla nám v souvislosti s filme, který uvádí.

"Nevím kdo dělá ta rozhodnutí. Nevěřím, že někdo osud řídí, ale určitě je život kreativnější, než jsem já. Prostě to znamená, že když Vám život pokládá věci do cesty, musíte být na pozoru a musíte je dotáhnout do konce a pak to bude příjemné překvapení," vzkazuje skrze náš mikrofon Susan Sarandonová.

Titulním hrdinou nové komedie bratří Duplassových je třicetiletý flákač, žijící stále s matkou, kterou hraje právě Sarandonová.

Syn tráví čas ve sklepním doupěti kouřením trávy a přemítáním nad svým oblíbeným filmem.

Kateřina Křenová, Petr Benetka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme