0:12 od béčka Barcelony a dost. Španělský klub předčasně ukončil sezonu

VIDEO: Španělský fotbalový klub Eldense přerušil po víkendovém debaklu 0:12 od béčka Barcelony dočasně svou činnost a aktuální ročník třetí ligy nedohraje. Mužstvo má šest kol před koncem sezony jistotu sestupu do čtvrté ligy a vedení klubu oznámilo, že se dohodlo s investory na ukončení spolupráce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Dportiva Eldense už do zbylých zápasů soutěže nenastoupí

Hráči Dportiva Eldense už do zbylých zápasů soutěže nenastoupí | Foto: Facebookový profil Deportiva Eldense

„Po mimořádném jednání výkonného výboru Clubu Deportivo Eldense byla zrušena spolupráce se skupinou italských investorů a sportovní aktivity prvního týmu byly dočasně přerušeny," uvedli zástupci klubu v oficiálním prohlášení.

Poslední kapkou pro rozhodnutí byl zápas s b-týmem Barcelony. Záložní tým katalánského velkoklubu naložil týmu z 50tisícového města Elda na rozloučenou s třetí španělskou ligou debakl 12:0. Už během prvního poločasu padlo 8 gólů a když v závěru zápasu vyrovnali mladíci Barcelony nejvyšší výhru v historii soutěže, někteří hráči poražených neskrývali slzy.

Eldense měli už šest kol před koncem soutěže jistotu, že se s třetí španělskou ligou po třech sezonách rozloučí, v tabulce jsou totiž beznadějně poslední, zatímco béčko Barcelony celou soutěž vede.

ČTK, VM Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme