Atlético remizovalo v semifinále LM s Chelsea, zraněný Čech střídal

Atlético Madrid se v prvním semifinálovém utkání Ligy mistrů rozešlo s Chelsea po bezgólové remíze. Brankář Petr Čech musel už v 18. minutě pro zranění střídat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zraněný brankář Chelsea Petr Čech opouští hřiště v semifinále Ligy mistrů

Zraněný brankář Chelsea Petr Čech opouští hřiště v semifinále Ligy mistrů | Zdroj: ČTK

Český reprezentační gólman se při rohovém kopu srazil s Raúlem Garciou a hned se s bolestivou grimasou chytil za levou ruku. Do zápasu už se po ošetření nevrátil.

Do branky Chelsea nastoupil australský gólman Mark Schwarzer, který se ve 41 letech a 198 dnech stal nejstarším fotbalistou, který kdy nastoupil ve vyřazovací fázi Ligy mistrů.

Moc práce ale neměl, stejně jako jeho protějšek v brance Atlética Thibaut Courtois. Ten je mimochodem také kmenovým hráčem Chelsea a v madridském klubu je na hostování.

Na gólové šance bylo utkání hodně chudé. Největší možnost mělo Atlético čtvrt hodiny před koncem zápasu, kdy brankář Schwarzer vyrazil střelu Gabiho z přímého kopu.

V nastaveném čase se ještě dostal k hlavičce v pokutovém území Costa, ale trefil pouze připraveného brankáře Chelsea.

Úvodní zápas semifinále fotbalové Ligy mistrů:

Atlético Madrid - Chelsea FC 0:0
Rozhodčí: Eriksson - Klasenius, Wärnmark (všichni Švéd.). ŽK: Gabi, Miranda - Lampard, Mikel, Ba. Diváci: 52.560.
Atlético: Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luís - Raúl García (86. Villa), Gabi, Mario Suárez (79. Sosa), Koke - Diego Costa, Diego (60. Arda Turan). Trenér: Simeone.
Chelsea: Čech (18. Schwarzer) - Azpilicueta, Cahill, Terry (73. Schürrle), Cole - Mikel, David Luiz, Lampard - Ramires, Torres, Willian (90.+4 Ba). Trenér: Mourinho.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme