Bohemians získali stopera Brabce, Znojmo chce Fenina

Dvě velká jména mají na jaře pomoci nováčkům fotbalové Gambrinus ligy s udržením v nejvyšší soutěži. Zatímco Bohemians dnes oznámili příchod velezkušeného stopera Ericha Brabce, Znojmo dalo nabídku Martinu Feninovi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Erich Brabec už trénuje s Bohemians

Erich Brabec už trénuje s Bohemians | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

Šestatřicetiletý Erich Brabec se do Čech vrací ze slovenské Senice. Na svém kontě již má dva mistrovské tituly se Slavií a jeden se Spartou, kam z Edenu přestoupil. Vedle působení v sedmi zahraničních klubech má na kontě i dva reprezentační starty.

V Ďolíčku podepíše roční smlouvu. „Zbývá dořešit jen formality se slovenskou stranou,“ řekl klubovému webu Bohemians zkušený obránce. Pak už nebude jeho přestupu nic bránit a zřejmě nastoupí již v pátečním semifinále Tipsport ligy.

Znojmo dalo nabídku Feninovi

Posilu do útočných řád shání 1. SC Znojmo. „Kontaktoval jsem Martina Fenina,“ přiznává trenér znojemských Leoš Kalvoda s tím, že odpověď čeká do konce týdne. „Stále hledáme útočníka k Vašíčkovi a Martinovi můžeme nabídnout, že by se u nás nastartoval,“ dodal Kalvoda.

Šestadvacetiletý Fenin přišel před rokem do Slavie po nepovedeném působení v Německu. Ve dvanácti prvoligových startech ale ani jednou neskóroval a vypadl z prvního týmu sešívaných. Nastupoval za třetiligovou rezervu a trénuje s juniorkou.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme