Čeští fotbalisté se na ME do 21 let střetnou s Německem, Dánskem a Srbskem

V Česku se v červnu příštího roku uskuteční mistrovství Evropy fotbalistů do 21 let. Skupinu A bude hostit Praha a hrát se bude v Edenu a na Letné. Skupina B se odehraje na stadionech v Olomouci a v Uherském Hradišti.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavel Nedvěd rozlosoval závěrečný turnaj mistrovství Evropy do 21 let

Pavel Nedvěd rozlosoval závěrečný turnaj mistrovství Evropy do 21 let | Zdroj: ČTK

Na slavnostní rozlosování závěrečného turnaje přiletěl do Prahy i prezident UEFA Michel Platini a losování se ujal ambasador turnaje bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd.

Z kvalifikace nepostoupili vítězové předchozích dvou evropských šampionátů Španělé, kteří v baráži překvapivě nestačili na Srby. Na závěrečném turnaji budou chybět také Francouzi, Holanďané nebo Slováci.

Už před losem bylo jasné, že český výběr, který se jako pořadatel vyhnul kvalifikaci, odehraje svá utkání ve skupině A, tedy v Praze. A vyhne se také Anglii, která byla nasazená do skupiny B.

Los pak poslal do skupiny A k českému výběru Německo, Dánsko a Srbsko. Anglie se ve skupině B střetne s Itálií, Portugalskem a Švédskem.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme