Do Prahy přiletěli fotbaloví mistři světa, na trénink můžete zdarma

Pokud dnes v Praze uslyšíte španělštinu častěji než jindy, nedivte se. Do České republiky dorazili fotbaloví mistři světa. A dá se předpokládat, že i se spoustou fanoušků. Ti se, stejně jako jejich čeští kolegové, mohou přijít večer podívat na Letnou na trénink obou reprezentací.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Elitní španělský fotbalový střelec David Villa

Elitní španělský fotbalový střelec David Villa | Zdroj: ČTK

Téměř všude, kam španělští mistři světa přijedou, to vypadá podobně. Město nebo vesnice, hotel nebo letiště. Zástupy natěšených fanoušků potkáte zaručeně všude. I v jihoafrickém Potchefstroomu, během nakonec zlatého šampionátu vítaly Španěly po každém zápase při návratu do tréninkového kampu tisícovky místních obyvatel. Hodně podobné to může být i dnes večer na Letné, kde budou Xavi, Casillas, Villa nebo Torres od devatenácti hodin trénovat před zítřejším kvaliikačním duelem s českou reprezentací.

Přehrát

00:00 / 00:00

Španělští fotbalisté dnes přiletí do Prahy, večer si zatrénují na Letné před očima fanoušků

"Očekává se velký počet fanoušků. Španělští fanoušci jsou zvyklí, pokud přijedou za svým týmem, navštěvovat tréninky. Očekáváme, že toho využijí i naši fanoušci a přijdou se podívat nejen na české fotbalisty, ale i na Španěly. Na trénink jsou vstupenky zdarma, k vyzvednutí budou přímo v pokladnách stadiónu," říká Jaroslav Kolář z české fotbalové asociace.

Zatímco předzápasové tréninky s účastí fanoušků jsou v zemi mistrů světa běžnou věcí, u nás jde o novinku. Vyzkoušet ji můžete už od 17 hodin a 30 minut, kdy se na Letné představí čeští fotbalisté.

Alena Benešová, Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme