Dokázali jsme se zvednout a zaslouženě vyhrát, těší střelce Příbrami Řezníčka

Fotbalisté Příbrami se podruhé v jarní části sezony radují z vítězství. Ke třem bodům proti Slovácku jim výrazně pomohl Jakub Řezníček. Jeho vítězný gól byl již čtvrtým z posledních šesti zápasů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Příbramský útočník Jakub Řezníček

Příbramský útočník Jakub Řezníček | Zdroj: ČTK

„Minulé zápasy nám zvedly sebevědomí. Nepředvádíme špatné výsledky. Inkasovaný gól ve třetí minutě s námi sice zatřásl, ale dokázali jsme se zvednout a zaslouženě jsme vyhráli,“ řekl Českému rozhlasu po zápase příbramský útočník Jakub Řezníček.

Sám vstřelil vítězný třetí gól střelou mezi nohy brankáře „Byl jsem překvapený, jak snadno jsem se před brankáře dostal. Chtěl jsem střílet na zadní tyč, ale Heča roztáhl nohy a míč se štěstím propadl do brány,“ popsal střelec svou branku.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Jakubem Řezníčkem mluvil po utkání reportér Českého rozhlasu Mirko Vasić

Po dlouhém čekání na gól se Řezníček na jaře trefil už čtyřikrát. „Dal jsem v prvním jarním kole gól Bohemce a chytil jsem se. Doufám, že budu takhle pokračovat dál,“ věří příbramský útočník.

Výhrou Příbram získala důležité body do boje o záchranu. „Je lepší mít čtyřbodový náskok. Utkání se Slováckem jsme zvládnout chtěli a zvládli jsme ho, takže jsme spokojení,“ těší střelce vítězného gólu Jakuba Řezníčka.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme