Dukla po návratu mezi elitu ani na sedmý pokus Slavii neporazila

Sedmička je prý šťastné číslo. Fotbalistům Dukly se ale nepodařilo Slavii porazit po návratu do nejvyšší soutěže ani na sedmý pokus. Utkání 14. kola Synot ligy skončilo na Julisce 2:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Dukly Filip Rada zasahuje před dobíhajícím Milanem Černým ze Slavie

Brankář Dukly Filip Rada zasahuje před dobíhajícím Milanem Černým ze Slavie | Zdroj: ČTK

Byl to bláznivý zápas. Během devatenácti minut prvního poločasu padly čtyři góly, což je stejný počet jako za předchozích šest vzájemných duelů.

Slávisté dvakrát vedli, domácí dvakrát vyrovnali. I tak jim byla remíza málo.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hráli jsme doma, takže remíza je ztráta, říkal po remízovém utkání Synot ligy se Slavií brankář Dukly Filip Rada.

„Hráli jsme doma, takže remíza je ztráta. Jsou to mínus dva body do tabulky pravdy,“ smutnil gólman Filip Rada, po jehož hrubé chybě se červenobílí ujali vedení 2:1.

Tenhle dárek ale Slavia nijak zvlášť nezúročila a nakonec musela být ráda za bod. Na tři pořádně nezaútočila, dokonce ani k jedinému ofenzivnímu střídání nesáhla.

„Většinu druhého poločasu jsme byli pod tlakem, takže z tohohle pohledu jsme za bod rádi. Nechtěli jsme do sestavy moc sahat, protože domácí mají velice silný střed zálohy," vysvětloval trenér Slavie.

„Hodně měnili místa a hráči si na to zvykli. Proto jsme nestřídali, abychom nehonili holuba a neulítl nám vrabec,“ říkal po střetnutí s Duklou trenéra Luboše Kozla kouč Slavie Miroslav Beránek.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme