Fanoušci fotbalové Slavie požadují změny, klub by měl oznámit své další kroky

Pražská Slavia nezažívá příjemné výsledkové období, po domácím debaklu 0:7 s Teplicemi se navíc začali bouřit její fanoušci, kteří si přejí zásadní týmové změny. Vedení klubu se ale postavilo za trenéra Michala Petrouše, jenž ve své funkci prozatím zůstává. Následovat by však měly další kroky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci Slavie pochodují na fotbalové derby na Spartě

Fanoušci Slavie pochodují na fotbalové derby na Spartě | Foto: Filip Jandourek

Dnes oznámí představenstvo klubu svůj další postup v souvislosti s pondělním zápasem. Vše potom zveřejní na oficiálních stránkách klubu. Zatím se složení realizačního týmu ani hráčského kádru nezměnilo, ale právě dnes se to dá očekávat. Klub také vydá prohlášení hráčů ke slávistickým fanouškům.

Fanoušci požadují po klubovém vedení změny. Jsou to mimo jiné finanční tresty pro hráče, členy realizačního týmu i vedení klubu ve výši jejich měsíčního platu. Ten nejzásadnější požadavek vyslovil předseda odboru přátel Slavie Martin Krob.

Přehrát

00:00 / 00:00

Reportér František Kuna hovoří o aktuální situaci ve fotbalovém klubu SK Slavia Praha

„Žádáme prezidenta Slavie Aleše Řebíčka, aby hráči Slavie do té doby, dokud nebudou nejhůře na 5. místě v Gambrinus lize nebo dokud nebudou předvádět hru hodnou Slavie, neoblékali tradiční sešívané dresy," uvedl Krob.

O dalším postupu slávistického klubu by tedy mělo být jasno dnes. Co se týká pondělního debaklu v utkání s Teplicemi, jedná o nejvyšší ligovou porážku v historii pražského klubu. Slavia tak vyrovnala svoji šest let starou prohru, tehdy to ale bylo s londýnským Arsenalem v základní skupině Ligy mistrů.

Jiří Chum, David Nyč, František Kuna Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme