Fanoušci Slavie se stydí za hráče. Nechtějí, aby hráli v tradičních dresech

Fanoušci fotbalové Slavie požadují, aby hráči nenastupovali v tradičních sešívaných dresech. Návrat k nim podmiňují umístěním do pátého místa ligové tabulky nebo fotbalem hodným slávistické tradice.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán fotbalistů Slavie Karol Kisel

Kapitán fotbalistů Slavie Karol Kisel | Zdroj: ČTK

Je to reakce hnutí ´Sešívaní drží spolu´ na pondělní debakl od Teplic 0:7. K požadavku se připojil i Odbor přátel Slavie.

Přehrát

00:00 / 00:00

Požadavky fanoušků Slavie

"Mně ten požadavek přijde absolutně relevantní. Je to stejné, jako kdyby jste neuměl vystřelit na terč a přitom chtěl nosit uniformu generála, která vám nepřísluší. Tihle kluci, kteří hrají takový fotbal, nemají právo nosit tenhle nejkrásnější dres na světě. Nikdy jsem si nemyslel, že budu jako fanoušek toto požadovat, ale situace už je skutečně vážná," říká jeho předseda Martin Krob.

Fanoušci dále žádají pokuty ve výši měsíčního platu pro všechny hráče, realizační tým, sportovního ředitele Miroslava Držmíška a generálního ředitele Jaromíra Šeterleho.

Jan Suchan, Jiří Novák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme