Fotbalisté Slavie se dostali do pohody, Baník jí po vydařené přípravě ztratil

Vítězství Slavie nad Baníkem Ostrava 3:1 otevřelo druhé kolo Synot ligy. Hosté hráli sedmdesát minut se Slavií vyrovnanou partii, ale nakonec prohráli. I vzhledem ke špatnému vstupu do utkání a mizerné koncovce zaslouženě.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová Slavia má důvod k radosti, po dvou kolech Synot ligy má šest bodů

Fotbalová Slavia má důvod k radosti, po dvou kolech Synot ligy má šest bodů | Zdroj: ČTK

Především první čtvrthodina byla v podání Baníku katastrofální. Hráči v modrých dresech se nedostali prakticky k ničemu. I gólman Jiří Pavlenka jen těžko hledal slova k tomu, co se na hřišti dělo.

„Nevím, co k tomu říct. Prostě jsme neplnili svoje úkoly. Měli jsme pohlídat některé hráče a ti nám dali gól,“ kroutil hlavou mladý brankář Baníku.

Přehrát

00:00 / 00:00

Za vítězstvím jsme šli od první minuty jsme a zvládli jsme to,“ říkal Vukadin Vukadinovič

To Slávisté byli v pohodě. Na soupeře nastoupili, jak se patří. Už ve 3. minutě si vypracovali náskok a po většinu utkání byla na jejich hře vidět rozhodně větší pohoda, než na soupeři.

„Jsme rádi za vítězství. Vyhráli jsme zaslouženě, měli jsme více příležitostí. Za stavu 2:0 nás Ostrava trošku zatlačila, inkasovali jsme, ale gól Martina Latky nás úplně uklidnil,“ zářil po utkání Milan Škoda, který dal svůj už druhý gól v soutěži.

Spokojen mohl být i Vukadin Vukadinovič. Čtyřiadvacetiletý Srb si zahrál za Slavii po svém příchodu na hostování z Jablonce vůbec poprvé a byl hodně vidět.

I on pomohl k tomu, že Slavia první domácí duel před návštěvou sedmi a půl tisíce diváků zvládla.

SLEDOVALI JSME ON-LINE: Slavia porazila ostravský Baník 3:1

Číst článek

„Bylo to super. Jsem rád, že jsem se dostal do základní sestavy. Chtěli jsme potvrdit vítězství na Slovácku, od první minuty jsme za tím šli a zvládli jsme to,“ říkal Vukadinovič.

Slavia tedy porazila Baník Ostrava 3:1 a má na první příčce tabulky šest bodů. Liga pokračuje dnes utkáním Teplic s Českými Budějovicemi, které můžete sledovat přímo od 17:00 hod. na streamu na našem webu.

Na programu jsou i zápasy Brna s Hradcem Králové, Slovácka s Bohemians a Sparty s Jihlavou.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme