Fotbalisté Sparty nezvládli dobře rozehrané utkání a prohráli v Moskvě s CSKA 0:3

Sparťanští fotbalisté se ve svém 2. vystoupení v Evropské lize představili v Moskvě proti favorizovanému CSKA. Bohužel se jim po první půli neopodařilo udržet pro ně příznivý stav 0:0.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

AC Sparta Praha v Evropské lize 2010

AC Sparta Praha v Evropské lize 2010 | Foto: Jan Rosenauer

V prvním poločase se svěřenci manažera Jozefa Chovance statečně bránili ruskému tlaku, ale i letenští si dokázali vytvořit pár slibných šancí. Bohužel se jim nepodařilo vstřelit branku.

Druhá půle už byla pro Spartu o poznání horší. Necelých sedmdesát minut dokázala držet s moskevským velkoklubem krok, ale poslední dvacetiminutovka byla absolutním propadákem.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jak viděl utkání Jaroslav Plašil

Dvě branky útočníka Doumbii a jedna z penalty v podání Gonzálese, byly pro český klub hodně nepříjemné a s takovým stavem na konci utkání už se bohužel nic moc dělat nedá.

CSKA Moskva - Sparta Praha 3:0 (0:0)

Branky:

72. a 86. Doumbia, 84. González z pen.

Rozhodčí: Skjerven - Holvik, Nebben (všichni Nor.).

ŽK: Ignaševič - Vacek, Řepka.

Diváci:

13.000.

Sestavy:

CSKA:

Akinfejev - Nabakkin, V. Berezuckij, Ignaševič, A. Berezuckij - Mamajev, Šemberas, Honda (88. Tošič), González - Doumbia (88. Necid), Vágner Love (77. Dzagojev).

Trenér: Sluckij

Sparta:

Blažek - Adiaba, Brabec, Řepka, Pamič - Vacek, Kladrubský (80. Kweuke) - Kadlec, Kucka, Podaný (82. Zeman) - Wilfried (89. Matějovský).

Trenér: Chovanec

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme