Fotbalisty Jihlavy povede Luděk Klusáček, Kučera mu bude asistovat

Vysočina Jihlava představila týden po skončení podzimní části fotbalové ligy nového trenéra. Boj Vysočiny o záchranu v soutěži bude vést Luděk Klusáček, který v loňské sezoně v posledních kolech zachránil pražské Bohemians. Dosavadní trenér Roman Kučera mu bude asistovat.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Luděk Klusáček do Jihlavy zavítal na jaře jako trenér Bohemians, nyní bude Vysočinu trénovat

Luděk Klusáček do Jihlavy zavítal na jaře jako trenér Bohemians, nyní bude Vysočinu trénovat | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

Sedmačtyřicetiletý Luděk Klusáček se do české ligy vrací po krátkém angažmá v Kataru, kde byl v září jako asistent Ivana Haška odvolán po dvou kolech místní ligy. V Jihlavě podepsal smlouvu na dobu neurčitou.

V ČR naposledy trénoval Bohemians Praha 1905, které dovedl k záchraně v soutěži, pak ale ve Vršovicích neprodloužil kontrakt. Trénoval také Hradec Králové a dlouho působil jako asistent české reprezentace.

Velkou část podzimní části sezony fotbalisty Jihlavy úspěšně vedl trenér Roman Kučera, která ale nemá potřebnou licenci. Nyní zaujme roli Klusáčkova asistenta spolu s Markem Zúbkem a Milanem Bokšou. Kompetence si realizační tým ujasní na začátku zimní přípravy.

Vysočina Jihlava má po podzimní části na jedenáctém místě tabulky 18 bodů, na sestupové pozice drží ale pouze tříbodový náskok.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme