Fotbalová lvíčata vyhrála v Nizozemsku 1:0

Fotbalová reprezentace do 21 let porazila v přípravném utkání ve Walvijku Nizozemsko 1:0.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér reprezentace do 21 let Jabub Dovalil

Trenér reprezentace do 21 let Jabub Dovalil | Foto: www fotbal.cz

Nizozemsko „21“ – Česká republika „21“ 0:1 (0:0)

I bez „nemocných“ sparťanů Kadlece s Pekhartem, vyšla svěřencům trenéra Jakuba Dovalila příprava před evropským šampionátem výsledkově na výbornou.

Oba celky ale nepředváděly příliš pohlednou podívanou. V prvním poločasu se dostal do jediné příležitost Hořava, ale pálil vedle levé tyče domácí branky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání Nizozemsko - Česko očima Michala Jurmana

Jediná povedená akce tak byla z české strany k vidění až ve druhé pětačtyřicetiminutovce. Mičola si naběhl nezpětnou přihrávku a poslal lvíčata do vedení – 0:1.


V závěru utkání přečkali Češi tlak Oranjes a také obrovskou šanci Vicenta a zlepšili tak fotbalovému příznivci náladu po prohře A týmu v Chorvatsku.

Branka: 78. Mičola.

Sestavy:

Nizozemsko: Krul - Kieftenbeld, Bruma (73. De Kogel), Nuytinck (46. Ramsteijn), Van Aanholt - Leerdam (60. Van Haaren), Blind, Wijnaldum (46. Pröpper) - Narsingh, Dost, Ebecilio (46. Vicento). Trenér: Pot.

ČR: Vaclík (46. Štěch) - Řezník, Suchý, Mazuch (80. Čmovš), Lensky (46. Lecjaks) - Mareček - Dočkal (46. Mičola), Hořava, Morávek (46. Vácha), Černý (46. Kovařík) - Kozák (80. Ondrášek). Trenér: Dovalil.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme