Fotbalová Plzeň na začátku sezony nevyhrává. Dělá příliš chyb

Fotbalisté Plzně jsou v Synot lize jedním z kandidátů na titul. Hned v prvním kole ale ztratili body. V Příbrami Viktoria dvakrát vedla, jenže nakonec se musela spokojit s remízou 2:2.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeňský kapitán Pavel Horváth fauluje padajícího Jiřího Mareše z Příbrami

Plzeňský kapitán Pavel Horváth fauluje padajícího Jiřího Mareše z Příbrami | Zdroj: ČTK

Na tribunách měla Plzeň převahu celý zápas, na hřišti ji to ale vydrželo jen poločas a kousek. Potom jakoby se hráči až moc uklidnili.

„Hráli jsme snad na držení balonu a nehráli jsme vůbec dopředu. To se mi nelíbí. Chybí tam zodpovědnost. Musíme si s hráči popovídat, protože jasně vyhrané utkání jsme si pokazili úplně sami,“ říkal po utkání trenér Viktorie Dušan Uhrin mladší.

Přehrát

00:00 / 00:00

Plzeň sráží v úvodu sezony individuální chyby

S trenérem souhlasili i sami hráči. Vždyť v součtu s přípravou a Superpohárem čeká Plzeň na výhru už pět zápasů.

„Neříkám, že jsme zapomněli vyhrávat, ale v každém výsledku najdeme individuální chyby. Nedaří se nám odehrát zápas s tím, že by někdo neudělal chybu a my dostali maximálně jeden gól,“ vystihl problém současné Plzně autor prvního gólu Marek Bakoš.

Bakoš správně zmínil i defenzivní činnost, Viktoria má totiž v poslední době průměr skoro tři inkasované branky na zápas.

„Když Příbram zaútočila, tak jsme s tím měli takové problémy, že jsme v podstatě hned dostali branku, a to se nesmí stávat,“ říká rezolutně trenér Plzně Dušan Uhrin mladší.

Mirko Vasić, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme