Fotbalová Sparta si poradila v lize s Ústí nad Labem

Fotbalisté pražské Sparty porazili v dohrávce 15. kola Gambrinus ligy nováčka z Ústí nad Labem 4:1 a posunula se na druhou příčku tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bony Willfried

Bony Willfried | Zdroj: ČTK

Sparta Praha - FK Ústí nad Labem 4:1 (1:0)


Sparta na svého soupeře vlétla od první minuty a odměna přišla velmi záhy. V době kdy na časomíře svítilo 2:16, napřáhl Pamič a táhlou a přesnou střelou nedal Novák šanci.

Domácí se uklidnili a někdy až příliš, přesto si vypracovali převahu a také šance, které však nedokázali dlouhé minuty využít. Recept našel až sedm minut po změně stran Kweuke,když využil zaváhání hostujícího brankáře.

Od té chvíle už Sparta jasně dominovala a postupně se do ústecké sítě trefil i Willfried a Kadlec. Mezi tyto branky vtěsnal čestných úspěch hostů Volek.

Branky: 3. Pamič, 53. Kweuke, 62. Wilfried, 89. Kadlec - 79. Volek. Rozhodčí: Franěk - Lhoták, Moláček. ŽK: Sionko, Kweuke - Vrtělka, Doležal. Diváci: 5155.

Sestavy:


Sparta: Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Vachoušek (87. Matějovský), Podaný (46. Zeman) - Wilfried (67. Kadlec), Kweuke. Trenér: Chovanec.


Ústí nad Labem: Novák - Hyčka, Džuban, Valenta, Polák - Doležal, Zachariáš, Martykán, Vrtělka (83. Gibala), Jindráček (72. Volek) - Krbeček (78. Kraut). Trenér: Habanec.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme