Fotbalový záložník Kisel ukončí po utkání Slavie s Libercem kariéru

Kapitán fotbalové Slavie Karol Kisel ukončí po podzimní sezoně svoji aktivní kariéru. Naposledy tak vyběhne k utkání 16. ligového kola proti Liberci. Podle informací z pražského klubu by měl v Edenu pokračovat jako funkcionář.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karol Kisel opouští po rozhodnutí Libora Kovaříka 280. derby Slavie se Spartou

Karol Kisel opouští po rozhodnutí Libora Kovaříka 280. derby Slavie se Spartou | Zdroj: ČTK

Šestatřicetiletý záložník o konci kariéry přemýšlel už delší dobu, ale definitivně se rozhodl až v posledních dnech. Kisel v Gambrinus lize odehrál 278 zápasů, ve kterých vstřelil 49 gólů. Připsal si také 25 startů za slovenské národní mužstvo.

V české nejvyšší soutěži začal šikovný středopolař s dobrou střelou ze střední vzdálenosti v dresu Bohemians 1905, poté mezi lety 2003 až 2005 nastupoval za Liberec. A právě proti Slovanu odehraje také svůj poslední profesionální zápas.

Kisel má ve své sbírce tři tituly se Spartou a si vyzkoušel také angažmá v australském Sydney, kde pod trenérem Vítězslavem Lavičkou slavil vítězství v základní části i play-off tamní A-League.

V souvislosti s jeho dalším působením ve Slavii se spekuluje, že by se mohl starat o sportovní úsek pražského klubu společně s Igorem Kornějevem, zástupcem ruského investora, který má v blízké době do Slavie majetkově vstoupit.

Jakub Kanta Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme