Francouzská fotbalová hvězda Franck Ribéry nepojede kvůli zranění na MS

Francouzský záložník Bayernu Mnichov Franck Ribéry přijde o účast na fotbalovém mistrovství světa v Brazílii. Podle reprezentačního kouče Didiera Deschampsa trápí Ribéryho zranění zad, které ho na šampionát nepustí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Franck Ribéry (vlevo) na mistrovství světa nepojede

Fotbalista Franck Ribéry (vlevo) na mistrovství světa nepojede | Zdroj: Reuters

Franck Ribéry, který ještě v květnu mluvil o tom, že by mistrovství světa rád vyhrál, protože si myslel, že pro něj bude jeho posledním, musel přestat s tréninkem. Problémy se zády ho trápí už několik týdnů, ale zranění se zhoršilo a několik týdnů nebude schopný hrát zápasy.

Záložník Bayernu Mnichov dal v kvalifikaci 5 gólů a byl jedním z hlavních tahounů francouzského týmu. V roce 2013 skončil v anketě Zlatý míč FIFA o nejlepšího fotbalistu světa třetí za Cristianem Ronaldem a Lionelem Messim.

Francie přišla kvůli zranění už o třetího hráče. Na závěr sezony se zranil brankář Steve Mandanda, mimo hru je také záložník Lyonu Clément Grenier, který má problémy s tříslem.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme