Je to debakl a musíme rychle zapomenout, řekl liberecký trenér Šilhavý

Slovan Liberec utrpěl v Plzni nejtěžší ligovou porážku od roku 1995, na hřišti Plzně inkasoval šest branek. Trenér poraženého týmu Jaroslav Šilhavý ale ve své hráčské kariéře zažil i horší výsledek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý | Zdroj: ČTK

„Je to debakl, na který musíme rychle zapomenout, ale Plzeň se neporáží pořád, abychom si mysleli, že je tady budeme přehrávat. Dnes jsme kvalitou nestačili,“ přiznal po zápase trenér Liberce Jaroslav Šilhavý.

Šestigólovým rozdílem Slovan Liberec prohrál naposledy v roce 1995, kdy v Praze na Letné zvítězila domácí Sparta 7:1.

Trenér Liberce ale ze své aktivní kariéry pamatuje i větší rozdíl. „S Rudou Hvězdou Cheb jsme na Spartě prohráli 9:2,“ vzpomněl si Šilhavý na nejtěžší porážku své hráčské kariéry. Na lavičce ale podobnou prohru ještě nezažil.

Fotbalová Plzeň rozstřílela Liberec, Příbram otočila zápas se Slováckem

Číst článek

Podobné výsledky ale fotbal přináší. „Jsou to tři body, takže je to stejné. I Arsenal nedávno prohrál 6:0,“ bral vysokou prohru s nadhledem liberecký trenér.

Možnost odčinit krutý výsledek bude mít liberecký Slovan už následující sobotu, kdy na svém hřišti přivítá poslední Baník Ostrava.

Vladislav Janouškovec, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme