Jednadvacítka se sešla před ME, na soustředění odjede i zraněný Kadlec

Fotbalová reprezentace do jedenadvaceti let se sešla před závěrečnou přípravou na mistrovství Evropy. Po zranění Vošahlíka se Šmejkalem přibyl trenéru Dovalilovi další problém, na sraz dorazil útočník Václav Kadlec pouze o berlích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Teplický stoper Michal Smejkal (vlevo) a Václav Kadlec ze Sparty bojují o míč v dohrávce 26. kola Gambrinus ligy, která skončila nerozhodně 2:2.

Teplický stoper Michal Smejkal (vlevo) a Václav Kadlec ze Sparty bojují o míč v dohrávce 26. kola Gambrinus ligy, která skončila nerozhodně 2:2. | Zdroj: ČTK

Na vině Kadlecova zranění je zánět šlachy v nártu a podle Kadlece zatím není jasno, zda se zmíněný problém stihne vyléčit do odletu na šampionát.

„Doktor mi říkal, že tam mám viditelný velký zánět. Na nohu prý nesmím šlapat, jinak zánět nezmizí. Neví, jak dlouho to bude trvat, ale injekcemi by se to mělo prý urychlit. Když nebudu stoprocentní, tak bych nebyl ku prospěchu ani týmu a ani sobě,“ uvědomuje si Václav Kadlec.

Přehrát

00:00 / 00:00

Václav Kadlec o svém nepříjemném zranění

O účasti či neúčasti Kadlece na evropském šampionátu se definitivně rozhodne v úterý 7. června po přípravném utkání reprezentace s rezervním výběrem Mladé Boleslavi.

Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme