Nemám žádnou nabídku na Petra Čecha, říká kouč Chelsea Mourinho

Fotbalista Petr Čech žádnou nabídku na odchod z Chelsea nemá. Na tiskové konferenci to řekl kouč lonýdnského týmu José Mourinho v narážce na údajný vážný zájem konkurenčního Arsenalu o služby českého brankáře.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na stole nemám žádnou nabídku na Petra Čecha, říká José Mourinho

Na stole nemám žádnou nabídku na Petra Čecha, říká José Mourinho | Zdroj: Reuters

„Na kterém Mickey Mousově blogu se to zas objevilo?“ vyvracel José Mourinho spekulace o přestupu Petra Čecha do Arsenalu. „Tyto zprávy teď přicházejí neustále - každý den, každou minutu, každou sekundu. Některé ani nejsou podepsané, u jiných webů zase nevíte, kde ty informace vzaly.“

Kouč Chelsea tak reagoval na zprávy, kterou přinesl deník Daily star, podle kterého má český brankář v zimě přestoupit do konkurenčního Arseanalu za 7 milionů liber.

„Věřte mi, že vám říkám pravdu - u mě na stole leží nula nabídek pro Petra Čecha. A co bude v lednu, to neřeším,“ vysvětluje trenér, od kterého dostává častěji přednost belgický brankář Thibaut Courtois.

Dlouholetá jednička Chelsea odchytala v brance londýnského klubu v současné sezoně pouze 427 minut. V Premier League nenastoupil Petr Čech ani jednou v základní sestavě. Od začátku se do branky postavil pouze v Ligovém poháru a Lize mistrů.

„Žiju současností a v té je Petr Čech naším gólmanem se smlouvou do roku 2016 a perfektní profesionál, který si plní své povinnosti a který ještě nikdy nezaklepal na moje dveře s přáním využít nějakou nabídku odjinud,“ dodal jednapadesátiletý trenér „Blues“.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme