Olomouc smetla Liberec, Slovácko vyhrálo v Příbrami

Olomoučtí fotbalisté pokračují ve výborných výsledcích. Tentokrát rozdrtili Liberec 4:0 a za posledních šest zápasů mají se stejným soupeřem bilanci 14:0. Dále Ostrava přehrála Hradec Králové 1:0 a stejným skóre zvítězilo Slovácko v Příbrami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jakub Petr dává druhý gól do sítě Liberce

Jakub Petr dává druhý gól do sítě Liberce | Zdroj: ČTK

SK Sigma Olomouc - FC Slovan Liberec 4:0 (3:0)

Po čtvrthodině bylo na Hané hotovo. Nejprve potrestal chybu Bičíka Hubník, poté se krásně hlavou trefil Petr a následně zakončil kombinaci křížnou střelou Navrátil. Za stavu 3:0 neměli hosté moc nadějí utkání otočit, i když příležitostí k tomu měli více než dost. Jenže nedali ani jednu a naopak na druhé straně se prosadil díky teči jednoho z obránců Janotka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na všech stadionech byli i reportéři Českého rozhlasu

Branky: 2. Hubník, 12. Petr, 17. Navrátil, 55. Janotka. Rozhodčí: Damková - Marek, Moláček. ŽK: Gecov, Vácha (oba Liberec). Diváci: 5020.

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1 (0:0)

Dohromady čtyři šance za zápas, poslední dobou nemohou diváci na Stadionu U Litavky čekat více. Dvě měl domácí Marek Plašil, jednu Milan Jurdík, ale ani jeden ale netrefil branku. Hosté předvedli pouze jednu střelu na branku, která ale gólem skončila. V 54. minutě se prosadil ranou k tyči Jiří Valenta.

Branka: 54. J. Valenta. Rozhodčí: Mikel - Pelikán, Lakomý. ŽK: Divíšek - Košút, J. Valenta, Švancara, Volešák, Kubáň. Diváci: 2016.

FC Baník Ostrava - FC Hradec Králové 1:0 (0:0)

Tyč Varadiho v desáté minutě mrzela ostravské až do 54. minuty. To si o přihrávku na hranici vápna řekl záložník Tomáš Frejlach, který přesnou ranou překonal jinak výborného Lindra.

Branka: 54. Frejlach. Rozhodčí: Franěk - Zlámal, Chytil. ŽK: Greguš, Neuwirth, Zeher, Baránek - Poděbradský. Diváci: 3613.

Metoděj Novák, Tomáš Minarčík, Martin Charvát, Michal Jurman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme