Pavel Horváth na Žofíně zpíval, Karel Brückner dostal vlastní skladbu

Slavnostní vyhlášení ankety Fotbalista roku mělo i jiné vrcholy než pouhé vyhlášení vítěze. Pěveckým vystoupením se blýskl Pavel Horváth, Karel Brückner se dočkal vlastní houslové skladby od Jaroslava Svěceného.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pavla Horvátha na kytaru doprovodil Petr Janda

Pavla Horvátha na kytaru doprovodil Petr Janda | Zdroj: ČTK

Horváth se počtvrté za sebou stal osobností Gambrinus ligy. A známý fotbalový bavič tentokrát ukázal, že umí i zpívat. Zpětně se přiznal i k některým pěveckým chybám, publikum si ale získal a dočkal se největšího aplausu večera.

Vtipný večer moderovaný Terezou Kostkovou a Pavlem Liškou ale nezkazili ani další držitele cen. Třeba trenér roku a nový kouč národního týmu Pavel Vrba.

Přehrát

00:00 / 00:00

Mirko Vasić byl u vyhlášení ankety Fotbalista roku. Zaznamenal i pěvecké vystoupení Pavla Horvátha

Vrbův současný poradce a bývalý úspěšný reprezentační trenér Karel Brückner, který je nově členem Síně slávy. „Žena mi říkala, že mi to dali, aby mě udělali už tak trošku legendou a abych se už neangažoval,“ vtipkoval Brückner.

Milovník vážné hudby Karel Brückner se dočkal i překvapení, houslista Jaroslav Svěcený pro něj napsal skladbu, kterou mu předal v notovém zápisu a vzápětí také zahrál.

Pak už došlo na vyhlašování nejlepšího českého fotbalisty. Celkově posedmé a šestý rok za sebou se jím stal stejný hráč. „Vítězem ankety Fotbalista roku 2013 se stává Petr Čech,“ zaznělo z úst ministra školství Marcela Chládka.

Anketě Fotbalista roku už posedmé kraluje Petr Čech

Číst článek

Dlouholetá reprezentační opora je stále ve slavné Chelsea gólmanskou jedničkou, a loni vyhrála s londýnským týmem Evropskou ligu. To ale podle Petra Čecha nebyl jediný důvod jeho zvolení za českého fotbalistu roku:

„Bylo to celým průběhem roku. Až na pár výjimek byla ta sezona výborná. Udržel jsem si tu svoji výkonnost na vysoké laťce. Jsou zápasy, kdy člověk udělá chybu, ale myslím si, že jsem jich udělal minimálně a to hraje velkou roli,“ říká rekordman ankety Petr Čech.

Mirko Vasić, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme