'Pět,' naznačovali španělští fandové, kolik Češi dostanou gólů

Velký tým nedokázali čeští fotbalisté porazit už skoro čtyři roky a ve světovém žebříčku se za tu dobu propadli až někam ke třicátému místu. Přesto to ve španělské Granadě před příjezdem českých reprezentantů chvílemi vypadalo, jako by dorazil jeden z nejlepších týmů planety.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Čech se zdraví s místními fanoušky v Granadě

Petr Čech se zdraví s místními fanoušky v Granadě | Zdroj: ČTK

Policisté všude kam se podíváte, do toho dopravní uzávěry v centru a zácpy. A také desítky španělských fanoušků, kteří už se zřejmě nemohli dočkat, až do Granady dorazí Iniesta, Xavi či Torres, takže vyrazili přivítat i české fotbalisty, kteří do dějiště pátečního kvalifikačního zápasu dorazili o den dříve než úřadující mistři světa.

Když se z modrožlutého autobusu vynořil Petr Čech se svými spoluhráči, fandové začali povykovat. A rozevřenou dlaní s pěti vztyčenými prsty ukazovali, kolik že gólů český brankář v pátek večer v kvalifikačním duelu dostane.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jaroslav Plašil točil atmosféru při příjezdu českých fotbalistů do Granady

"Všichni očekávají, že dostaneme šišku, takže můžeme překvapit. Doufám, že to bude tahle varianta," věří útočník Milan Baroš, že ani role velkých outsiderů, do které se český tým dostal po hodně dlouhé době, nemusí být úplně k zahození.

Jaroslav Plašil, Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme