Slavia kopíruje reprezentaci. Špatnými výsledky a rezignací trenéra

Stadion v Edenu teď pro fotbalisty Slavie rozhodně rájem není. Poslední dva domácí ligové zápasy totiž skončily pro sešívané debaklem. Nejdřív prohra 0:7 s Teplicemi a teď v 8. kole 0:4 s Mladou Boleslaví. Po utkání pak oznámil konec trenér Michal Petrouš.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Petrouš po prohře Slavie s Mladou Boleslaví 0:4 rezignoval

Michal Petrouš po prohře Slavie s Mladou Boleslaví 0:4 rezignoval | Zdroj: ČTK

„Je to strašná frustrace, teda aspoň pro mě. Dva zápasy s výsledky 0:7 a 0:4, to je pro mě konečná, moje dny ve Slavii jsou sečtené. Před zápasem jsem nad tím strašně dlouho přemýšlel a řekl jsem si, že pokud ten zápas nezvládneme, moje mise tady končí,“ říkal evidentně zklamaný Michal Petrouš.

Jeho rezignaci ale musí ještě přijmout vedení klubu, se kterým hned po zápase s Mladou Boleslaví nemluvil.

Přehrát

00:00 / 00:00

Dvě vysoké prohry Slavie byly na jejího trenéra Michala Petrouše moc, vedení klubu nabídl rezignaci

„Řeknu jim svoje stanovisko, co si myslím, a pak už záleží na nich. Nevidím teď z toho žádné východisko,“ hledal Michal Petrouš jen těžko slova.

Slavii poděkoval za to, že mu dala šanci trénovat první tým - a to dokonce dvakrát. Podruhé se vrátil na lavičku áčka ke konci minulé sezóny a dokázal červenobílé nastartovat k lepším výkonům. V novém ročníku se ale Slavii znovu nedaří.

„Cítím teď největší vzpruhu v tom, že teď zmizím z kabiny a přijde někdo tímhle nezatížený a nějakým způsobem to zvedne. Co bude dál… Někteří hráči by si taky měli uvědomit, o co hrají, proč to hrají, jedno s druhým. Ale nechtěl bych to pitvat. Za sebe říkám, že to byla poslední kapka – a ohromná ostuda,“ jen smutně prohlásil Michal Petrouš.

Tereza Jelínková, Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme