Sparta remizovala s Boleslaví, Liberec porazil Brno

Fotbalisté Mladé Boleslavi remizovali v desátém kole Gambrinus ligy se Spartou 1:1. Středočechy dostal do vedení Opiela, za letenské vyrovnával Wilfried. Dále Liberec zdolal Brno 3:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mladoboleslavský Fabián a sparťanský Matějovský bojují o míč

Mladoboleslavský Fabián a sparťanský Matějovský bojují o míč | Zdroj: ČTK

Sparta Praha - Mladá Boleslav 1:1 (0:1)

Středočeši začali na Letné aktivně a ve třetí minutě dali první gól. Rohový kop poslal na přední tyči Rolko směrem na tyč vzdálenější. Tam míč zřejmě směřující do sítě ještě doklepl Kulič, který ale stál v ofsajdu.

Sparťané ve svých útocích často troskotali na hranici pokutového území, kombinaci obou týmů brzdily časté nepřesnosti a podklouznutí hráčů obou týmů. Po půlhodině musel předvést výborný zákrok domácí gólman Blažek po výborné teči Chramosty, o deset minut později ale předvedl velkou chybu.

Při rohovém kopu neudržel míč a ten uklidil do sítě Opiela. Domácí po přestávce přidali, ale vyrovnání přišlo až pár minut před koncem. Dlouhý nákop Kladrubského na zadní tyči poslal hlavičkou na vzdálenější tyč Wilfried.

Branky: 83. Wilfried - 41. Opiela. Rozhodčí: Paták - Pelikán, Dobrovolný. ŽK: Kadlec - Fabián, Táborský, Procházka. Diváci: 6448.

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 3:1 (1:0)

Slovan začal aktivněji, nejdříve pálil nad Breznanik, poté se ale prosadil hlavou Kelič. Centrované míče vůbec dělaly hostům problémy, podobně se po přestávce prosadili Štajner i Dejmek. Hosté až v závěru snížili, když Došek napálil propadlý centr.

Branky: 16. Kelič, 52. Nezmar, 62. Dejmek - 88. Došek. Rozhodčí: Drábek - Tacina, Santarius. ŽK: Gecov - Husár, Střeštík, Dřížďal. Diváci: 3728.

Jan Kaliba, Jaroslav Plašil, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme