Sparta se může přiblížit Lize mistrů, na Letné přivítá švédské Malmö

Jednoho soupeře už zdolali, další dva fotbalisty Sparty na cestě do Ligy mistrů ještě čekají. Pokud chtějí mít naději na postup do nejprestižnější klubové soutěže, musí ve 3. předkole LM přejít přes suverénního vládce švédské ligy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťany ve 3. předkole LM čeká Malmö

Sparťany ve 3. předkole LM čeká Malmö | Zdroj: ČTK

„Švédská tabulka pro nás není důležitá. Každá příprava na jakýkoli zápas je dobrá z toho pohledu, jak se na něj můžeme připravit my a jak donutit soupeře hrát to, co budeme chtít,“ nebojí se bilance soupeře záložník Bořek Dočkal.

Ostatně Levadia Tallinn měla před soubojem se Spartou také skvělé statistiky, osmnáctkrát v řadě neinkasovala a pak odjela z Letné se sedmi góly.

Přehrát

00:00 / 00:00

Přípravu Sparty na Malmö sleduje reportér ČRo Jan Suchan

Tentokrát to bude pravděpodobně jiný souboj. A jeho vítěz inkasuje příjemný bonus - jistotu startu v základní skupině evropského poháru, tedy minimálně Evropské ligy.

Cíl pražského týmu ale zůstává stejný - postup do Ligy mistrů: „Velký motiv pro nás je posunout Spartu do Champions League, Máme k tomu blízko i daleko a rádi bychom tuhle velmi ošidnou překážku zvládli,“ říká trenér Sparty Vítězslav Lavička.

Sparta opět hostí Švédy. Jsme silnější než vloni, věří Vítězslav Lavička

Číst článek

První zápas 3. předkola Ligy mistrů se hraje od půl osmé večer. Celý přenos bude na webu zpravy.rozhlas.cz, druhý poločas utkání přinese i Radiožurnál.

Jan Suchan, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme