Sparta udolala Bohemians, Příbram smírně se Slavií

Pouze devítibodový náskok zůstává Plzni po 14. kole Gambrinus ligy na čele tabulky. Druhá Sparta totiž porazila Bohemians 1905 1:0. V dalším utkání Příbram remizovala se Slavií 1:1, hosty získaný bod posunul na průběžné osmé místo tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparťan Kweuke v boji s hráči Bohemians

Sparťan Kweuke v boji s hráči Bohemians | Zdroj: ČTK

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:1 (0:0)

Hosté nastoupili místo Wilfieda s Kweukem, který se v nevýrazném prvním poločase předvedl dvěma nastřelenými břevny. Nejprve ho trefil dalekonosným lobem, poté hlavičkou po rohovém kopu. Klokani měli v první půli jedinou šanci, o kterou se téměř nezasloužili.

Centrovaný míč nechtěně poslal na vlastní branku nikým neatakovaný Pamič a Blažek měl plné ruce práce s jeho vyražením. To byla ale také jediná střela Bohemians na jeho branku. Utkání s nevalnou úrovní tak rozhodla 55. minuta, kdy přesný centr Podaného uklidil k protější tyči hlavičkou Kweuke.

Branka: 55. Kweuke. Rozhodčí: Zelinka - Kordula, Slavík. ŽK: Držík, Hartig, Lukáš, Trubila - Vacek, Řepka, Kušnír. Diváci: 4704.

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:1 (1:0)

Domácí hned v úvodu skórovali zásluhou Klesy, který skluzem poslel do sítě centrovaný míč. Hosté se prosadili kombinační akcí, na jejímž konci Hora tváří v tvář brankáři poslal míč ke vzdálenější tyči. Příbram mohla v závěrečných minutách rozhodnout o svém vítězství, ale Huňa ve skluzu nezamířil do odkryté branky.

Branky: 7. Klesa - 50. Hora. Rozhodčí: Drábek - Pelikán, Dobrovolný. ŽK: Macek - M. Černý. Diváci: 5311.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme