Teplice vydřely výhru 1:0 nad Příbramí. Zápas rozhodl Bratanovič

Tepličtí fotbalisté se po třech zápasech znovu radují z výhry. V domácím prostředí na Stínadlech porazili ve 23. kole Gambrinus ligy hosty z Příbrami 1:0. Po rychlém protiútoku v závěru vstřelil jediný gól utkání Bratanovič.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalisté Teplic si v Gambrinus lize pojistili 3. příčku

Fotbalisté Teplic si v Gambrinus lize pojistili 3. příčku | Zdroj: ČTK

Na útočné žně domácího týmu, kterými Severočeši bavili fandy v podzimní části soutěže, čekali tepličtí fandové, stejně jako celé jaro, marně.

Sami se naopak postarali o aktivitu, když uráželi a po většinu prvního poločasu dokonce opustili tribuny, aby poukázali na nespokojenost s návratem Martina Fenina.

Jejich oblíbenci už v 15. minutě mohli navíc prohrávat o dva góly, jenže Krbeček a Řezníček příbramské šance nevyužili.

Domácí se pak probrali, víc drželi míč, gólových příležitostí ale bylo nadále minimum. Nebezpečnější byli hosté. Ve druhé půli Řezníček trefil po teči Jablonského dokonce tyč.

V 84. minutě Středočeši po přímém kopu napálili břevno. Dlouhý nákop se však dostal až k Bratanovičovi a ten za přispění nejisté obrany příbramských stoperů prostřelil gólmana Hrušku.

Šťastnou výhru už potom domácí uhlídali a před víkendovým programem se přiblížili k třetí Mladé Boleslavi na jediný bod.

23. kolo první fotbalové ligy:

Teplice - Příbram 1:0 (0:0)


Branka:
84. Bratanovič. Rozhodčí: Paták - Blažej, Mokrusch. ŽK: Litsingi, Vondrášek - Zápotočný, Zeman. Diváci: 3920.
Teplice: Grigar - Vondrášek, Klimpl, Jablonský, Hošek - Litsingi, Ramos, Jindráček, Vachoušek (90.+2 Takács), Chukwuma (46. Nivaldo) - Salami (81. Bratanovič). Trenér: Ščasný.
Příbram: Hruška - Jugas, Hájovský, Zápotočný, Mišůn - Tarczal, Krbeček (87. Kraut) - Pilík, Volešák (82. Slepička), Zeman (72. Danoski) - Řezníček. Trenér: Čuhel.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme