Trenér Vrba dodatečně nominoval do reprezentace sparťana Váchu

Soupisku české fotbalové reprezentace na nadcházející zápasy se Spojenými státy americkými a s Nizozemskem doplní Lukáš Vácha. Trenér Pavel Vrba sparťanským záložníkem zaplnil poslední volné místo ve třiadvacetičlenné nominaci.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Vácha (vlevo) na tréninku Sparty (ilustrační foto)

Lukáš Vácha (vlevo) na tréninku Sparty (ilustrační foto) | Zdroj: ČTK

Reprezentační kouč už v pátek dodatečně nominoval stopera Ondřeje Mazucha a útočníka Davida Lafatu. Poslední jméno oznámil až po skončení všech zápasů 6. ligového kola.

Pětadvacetiletý Vácha dostal premiérovou pozvánku do národního týmu na květnové přípravné utkání s Finskem, odehrál i červnový zápas s Rakouskem.

Reprezentace se sejde v pondělí. Ve středu nejprve čeká národní tým poslední přípravný duel se Spojenými státy americkými a 9. září pak vstup do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy proti Nizozemsku.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme