Teplický ředitel František Hrdlička zemřel, zápas s Budějovicemi se odkládá

Ředitel fotbalových Teplic František Hrdlička, který byl od středy v nemocnici po mozkové mrtvici, zemřel. Dnešní prvoligový zápas severočeského celku s Českými Budějovicemi byl kvůli tomu odložen a dohrávat se bude nejspíš v příštím týdnu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci přicházeli před teplický fotbalový stadion uctít památku ředitele klubu Františka Hrdličky

Fanoušci přicházeli před teplický fotbalový stadion uctít památku ředitele klubu Františka Hrdličky | Zdroj: ČTK

„Tato smutná událost se mě osobně velice dotkla, protože mě s Františkem Hrdličkou spojovaly dlouholeté nejen profesní, ale i přátelské vztahy,“ uvedl na webu FAČR předseda asociace Miroslav Pelta.

„Za celou asociaci chci vyjádřit hlubokou soustrast jeho rodině a blízkým, soucítíme i s teplickým klubem. Je mi to moc líto,“ dodal.

O náhradním termínu zápasu s Českými Budějovicemi, který byl pro Teplice prvním domácím utkáním nové sezony, zatím nebylo rozhodnuto.

František Hrdlička zachránil teplický fotbal před úpadkem

Číst článek

„Je to pro nás všechny velice smutná zpráva a nemá smysl hrát dnes v Teplicích fotbal,“ prohlásil ředitel profesionálních soutěží Ivo Lubas.

Sedmapadesátiletý Hrdlička v Teplicích působil od roku 1993. Pod jeho vedením Teplice postoupily do nejvyšší soutěže a zahrály si i evropské poháry. Vedle toho byl také členem výkonného výboru Fotbalové asociace ČR.

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme