Vrba doplnil do reprezentace Rajtorala, přidá ještě dvě jména

Trenér fotbalové reprezentace Pavel Vrba doplnil na soupisku svého týmu pro kvalifikační zápas s Lotyšskem a přípravné utkání na Slovensku obránce či záložníka Plzeňské Viktorie Františka Rajtorala. Poslední dvě místa v nominaci zůstanou volná do neděle.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

František Rajtoral se vrátil v zápase proti Bohemians (ilustrační foto)

František Rajtoral se vrátil v zápase proti Bohemians (ilustrační foto) | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

„Vzali jsme Františka do týmu kvůli jeho dobré jarní formě i proto, že má zažitý styl hry, který v reprezentaci praktikujeme,“ vysvětlil Pavel Vrba nominaci svého bývalého svěřence z Plzně na webu FAČR.

Devětadvacetiletý Rajtoral se během podzimu už podruhé v kariéře vypořádal s únavovým syndromem a opět se dostal do sestavy Viktorie. Může hrát na pravé straně obrany i zálohy, kde má Pavel Vrba problémy kvůli zranění Pavla Kadeřábka a Radima Řezníka.

„Věřím, že jdu správnou cestou. Snažím se na trénincích i v zápasech odvádět naprosté maximum a v tom chci pokračovat. Je to samozřejmě odměna pro mě i pro Viktorii, která má v nominaci dalšího hráče,“ svěřil se Rajtoral internetovým stránkám svého klubu.

V nominaci na zápas s Lotyšskem a na Slovensku je v tuto chvíli 20 jmen, trenér nechává volná ještě dvě místa. Věc definitivně uzavřeme v neděli po odehrání ligových zápasů. Platí, že nominujeme dva ofenzivní hráče,“ dodal Vrba.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme