Zápasy Liberce a Plzně v EL můžete ve streamu sledovat přímo na našem webu

Stejně jako jsme v úterý sledovali v přímé reportáži utkání pražské Sparty v Lize mistrů se švédským Malmö, nabídneme dnes na zpravodajském webu Českého rozhlasu stream ze zápasů Liberce a Plzně v Evropské lize.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Jurman a Pavel Petr

Michal Jurman a Pavel Petr | Foto: osobní archív Michala Jurmana

Oba čeští zástupci se střetnou s rumunskými týmy. Slovan Liberec nastoupí od 18.00 na hřišti Astry Giurgiu a přímou reportáž vám z Rumunska zprostředkuje reportér Radiožurnálu Mirko Vasič.

Severočeský klub si chce v Evropské lize vylepšit nepříznivou bilanci. Zatím narazil na rumunského soupeře v evropských pohárech dvakrát a ani jednou nebyl úspěšný. Nejdříve vypadl Slovan s Dinamem Bukurešť a vroce 2012 nestačil na Kluž.

Viktoria Plzeň se představí od 20.00 na stadionu Petrolulu Ploješť. Souboj bude pikantní především pro trenéra Viktorie Dušana Uhrina mladšího, který působil v rumunských klubech Kluži a Temešváru.

Jak se podaří uhlídat největší hvězdu soupeře Adriana Mutu plzeňským obráncům, můžete sledovat na streamu našeho webu zpravy.rozhlas.cz prostřednictvím přímé reportáže Michala Jurmana.

Další přímy přenos nabídneme v pátek, kdy budeme vysílat utkání Synot ligy Slavia Praha – Baník Ostrava.

„V polovině srpna chystáme speciální vysílání přes internet pro fanoušky atletiky, a to z mistrovství Evropy ve švýcarském Curychu. Přenosy doplníme promítáním fotografií, zobrazovat se budou také startovní a výsledkové listiny,“ doplňuje ředitel Centra zpravodajství další zajímavý sportovní přenos.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme