Aleš Kotalík se po dvou měsících vrátil do NHL. Úspěšně

Po skoro dvou měsících na farmě se hokejista Aleš Kotalík úspěšně vrátil do NHL. Gólem a přihrávkou pomohl Kotalík svému Calgary zvítězit nad Coloradem 5:2. Branka Radima Vrbaty pečetila výhru Phoenixu na ledě Edmontonu 3:1. Skóroval také David Krejčí, jeho Boston podlehl Nashvillu 3:4 v prodloužení. Ondřej Pavelec v brance Atlanty předvedl 21 úspěšných zákroků a Trashers porazili Filadelfii 4:3 po nájezdech.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL | Foto: Jan Rosenauer

Calgary v minulých měsících dalo českého útočníka Aleše Kotalíka mezi volné hráče, žádný tým ho ale nechtěl, a tak působil od 21. ledna v AHL. Do NHL se teď vrátil hned se uvedl brankou v přesilovce.

Calgary má stále jen jednobodový náskok před devátým Nashvillem, který vydřel v prodloužení výhru 4:3 nad Bostonem a navíc má dva zápasy k dobru. Jednu asistenci si připsal Martin Erat, který se v 51. minutě podílel na vyrovnávací brance na 3:3, druhý gól Bruins vstřelil David Krejčí.

Filip Šedivý, Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme