Chřipka je pryč, hradecké hokejisty teď čeká druhý zápas ve dvou dnech

Hokejisté Hradce Králové se zotavili z chřipky a znovu naskočili do extraligového kolotoče. Ve 37. kole ale tentokrát vyšli bodově i střelecky na prázdno, když zlínskému PSG podlehli 0:3, na regeneraci mají necelý den, hned je totiž čeká zápas na ledě vedoucího Třince.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hradecké hokejisty čekají dva zápasy ve dvou dnech, ze Zlína jedou rovnou do Třince

Hradecké hokejisty čekají dva zápasy ve dvou dnech, ze Zlína jedou rovnou do Třince | Zdroj: ČTK

„Málo jsme se tlačili do zakončení. Mohli jsme se chytit přesilovkou 5 na 3, měli jsme ji minutu, ale gól jsme nevstřelili a sami jsme pak v přesilovce inkasovali,“ našel rozhodující momenty utkání kapitán Mountfiledu Jiří Šimánek.

Východočeši se dostávali jen sporadicky do šancí hlavně kvůli špatnému pohybu. Soupeř v pohodě zastavoval jejich nájezdy, a co propustila dobře pracující obrana, to pochytal spolehlivý Kašík.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hokejisté Mountfieldu HK májí na regeneraci necelý den, zjistil reportér ČRo Petr Kadeřábek

„Přesně takhle jsem si comeback po měsíci představoval,“ ironicky řekl Jaroslav Kudrna, který hrál soutěžní zápas poprvé od 5. prosince. „Všechno drželo, něco na průduškách mám, ale spíš mě mrzela ta vyloučení. Musím si zvyknout, co se píská a nepíská,“ ví 39letý útočník.

Zvyknout si musí hodně rychle. Vždyť už dnes nastoupí Mountfield k dalšímu extraligovému klání. Tentokrát se představí od 17 hodin v Třinci.

„Za 20 let kariéry si to nevzpomínám. Po měsíci dva zápasy z fleku, to asi ne. Divil jsem se, nevím, proč to nešlo v úterý, abychom měli aspoň den volna, ale asi tam mají koncert,“ přemýšlí Jaroslav Kudrna.

Hradečtí se tak po co možná nejlepší regeneraci musí připravit na duel s lídrem extraligové tabulky. „Nebudeme tam chtít jet na výlet. Třinec hraje výborně a musíme na tom zapracovat hlavně z taktického hlediska,“ říká Jiří Šimánek.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme