ELH: Karlovy Vary se po debaklu se Spartou pokusí obrat o body Plzeň

Před 45. kolem zůstávají boje o předkolo play-off hokejové extraligy stále napínavé. Obzvláště pro Karlovy Vary, které potřebují nutně bodovat proti mistrovi z Plzně, aby měly šanci na posun z nepostupového jedenáctého místa.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Gulaši (vpravo) a Tomáš Micka (vlevo) v souboji s Tomášem Rachůnkem ze Sparty

Michal Gulaši (vpravo) a Tomáš Micka (vlevo) v souboji s Tomášem Rachůnkem ze Sparty | Zdroj: ČTK

Západočeské derby má vždy velký náboj a dá se čekat, že bude vyprodáno. Fanoušci Energie doufají, že se jejich tým dokáže oklepat z posledního pětigólového debaklu na ledě Sparty. Hráči to udělali asi 10 minut po konci zápasu, kdy už kabina měla myšlenky na nedělní prestižní duel s Plzní.

"Mohli jsme se posunout výše, věděli jsme to. Stejně tak jsme ale věděli, že zápas se Spartou bude opravdu těžké utkání. Musíme se z toho otřepat a proti Plzni vyhrát," plánoval Roman Vlach.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ve 45. kole hokejové extraligy musejí týmy zespodu tabulky nutně bodovat

Zápas mezi Karlovými Vary a Plzní začne v 15:30, o dvě hodiny později přivítá Chomutov Slavii, Kladno Liberec a Litvínov Hradec, jako poslední bude úvodní buly mezi Brnem a Zlínem, které je v plánu v 18:20.

Program 45. kola ale začne už ve tři odpoledne, kdy Pardubice nastoupí proti Zlínu a Třinec proti Spartě, která suverénně vede tabulku. A i v tomto duelu se dá čekat ukázka naprosté pohody, a to nejen té herní, která v týmu panuje.

"Když máte komfortní náskok, tak víte, že když uděláte chybu a prohrajete zápas, tak to tolik nestojí. Týmy bojují o desítku, zatímco my máme klid, a to asi rozhoduje zápasy," myslí si gólman Sparty Tomáš Pöpperle, který v utkání bude útočit na svou jedenáctou nulu v této sezoně, čímž by vyrovnal rekord Romana Málka.

Štěpán Pokorný, Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme