ELH: Plzeň veze tři body z Kladna za výhru 3:2

V předehrávce 35.kola Tipsport extraligy porazila Plzeň na jeho ledě Kladno 3:2 a dohnala bodově Spartu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport hokejová extraliga

Tipsport hokejová extraliga | Foto: Hokej.cz

HC Vagnerplast Kladno – HC Plzeň 1929 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Přetahovanou v úvodu zápasu zvládli lépe hosté. Když přečkali Tomasovu šanci, udeřili 80vteřin před první sirénou. Plášek si najel před branku na tečovanou Hamanovu přihrávku a zakončoval do poloprázdné branky.

Krátce před polovinou zápasu zvýšil vedení Stránský, když dokonale zmátl Faltra a dal svou druhou branku v sezóně. Kladno vrátil do hry Kalla, která zakončil souhru s Tomasem a Treillem.

Dvanáct minut před koncem řádné hrací doby bylo vyrovnáno. Kladno využilo početní převahu při vyloučení Dresslera. Treille dostal přihrávku na pravý kruh a tvrdou ranou překonal Hořčičku.

Poslední slovo ale měla Plzeň. V čase 54:28 vyrazil Modrého ránu Faltr a Martin Straka dorazil poskakující kotouč do kladenské sítě.

Branky a nahrávky: 33:08 Kalla (Tomas,Treille), 48:02 Treille (Tomas, Kalla) – 18:40 Plášek (Dvořák, Obržálek), 27:15 Stránský(Modrý), 54:28 Straka (Modrý,Vlasák). Rozhodčí: Hribík, Husička - Jelínek, Pešek. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0 Diváci: 2169.

Sestavy:

Kladno: Falter - Drtina, Mnacjan, Piskáček, Procházka, Růžička, Šmach, Toman - Bělohlav, Bicek, Bílek, Eberle, Kalla, Knotek, Kotrla, Kuchler, Látal, Patera, Stieler, Treille S., Valský

Plzeň: Horčička - Benák, Dresler, Frolo, Hanzlík, Modrý, Slaney, St. Pierre - Duda, Dvořák, Haman, Heřman M., Kovář, Lev, Obdržálek, Pitule, Plášek, Straka, Stránský, Vlasák, Vostřák

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme