Fanoušci Lva si najdou cestu na extraligu, věří její ředitel Řezníček

Nová sezona hokejové extraligy se rozběhne 12. září. Přinese hned několik změn, které budou lákat fanoušky do ochozů zimních stadiónů. Nedočkaví příznivci mohou už v těchto dnech navštívit rozbíhající se Ligy mistrů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový ročník extraligy začíná již 12. září

Nový ročník extraligy začíná již 12. září | Zdroj: ČTK

„Nová sezona bude po změně pravidel specifická, musíme se na to připravit. Týmy s informací pracují a v přípravných zápasech už se podle nových pravidel píská,“ všímá si ředitel extraligy Josef Řezníček.

Nově se bude hrát na hřištích s většími rozměry koncových pásem, v platnost vstupuje pravidlo o hybridním icingu a řada dalších drobnějších změn pravidel. Co bude ale diváky zajímat nejvíce, to budou změny v kádrech jednotlivých týmů.

Přehrát

00:00 / 00:00

S ředitelem extraligy Josefem Řezníčkem mluvil reportér Čro Petr Kadeřábek

„Je vidět že týmy pracují s obnovou kádrů. Věřím, že pro diváky to bude znamenat zatraktivnění. Týmy se dost promíchaly. Nemůžeme se nedívat na situaci, že postoupila dvě prvoligová mužstva. I tam se promítne nová euforie, která přivede diváky do hlediště,“ věří Josef Řezníček.

Nárůst diváků by mohl nastat i proto, že oproti loňsku ubyla fanouškům jedna z možností kam vyrazit na hokej. Na rozdíl od loňska se nebude v Čechách hrát Kontinentální hokejová liga.

„Lev si vytvořil početnou komunitu, která jeho cestou play-off sledovala. Ti lidé si určitě najdou cestu zpět na naše stadiony. Přikloní se ke Slavii, ke Spartě nebo budou dojíždět do Pardubic nebo do Plzně,“ předpokládá funkcionář.

S návštěvou zimního stadionu ale nemusí hokejový fanoušek nutně čekat až do 12. září, kdy extraliga startuje. Už teď jsou totiž k vidění velmi kvalitní zápasy.

„Velmi dobrými výsledky pro naše týmy začala Champions league. Přál bych divákům, aby se jí nebáli navštívit, protože si myslím, že je dobře nastavená. Je to produkt, který může přinést posun v panevropském hokeji. I naše týmy k ní přistoupily velice zodpovědně,“ zve ředitel extraligy fanoušky na zápasy hokejové Ligy mistrů.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme