Hejduk dal v NHL jediný gól Colorada, Sobotka se porval

Český hokejista Milan Hejduk se ve večerním utkání NHL postaral jediný gól Colorada, které prohrálo doma s Calgary 1:2. Útočník Sobotka přispěl v zápase mezi St. Luis a Columbusem k výhře Blues 6:1 dvěma asistencemi.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL | Foto: Jan Rosenauer

Milan Hejduk se trefil na konci utkání a kosmeticky vylepšil výsledek. Pětatřicetiletý útočník zakončil do odkryté branky hezkou kombinaci Marka Olvera s Johnem-Michalem Lilesem. Hlavním strůjcem výhry Calgary nad St. Luis, byl se čtyřiatřiceti úspěšnými zákroky brankář Mikka Kiprusoff.

Český útočník Vladimír Sobotka rozšířil ve své nejproduktivnější sezoně NHL sbírku bodů o další dvě asistence, kterými pomohl St. Louis k výhře 6:1 v Columbusu. Navíc se Sobotka průběhu zápasu stihnul i potřetí během letošního ročníku porvat, když změřil síly s Krisem Russellem.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme