Hokejisté dorazili do Běloruska. Jágr trénuje s Klepišem a Sobotkou

Čeští hokejisté si poprvé zatrénovali v dějišti světového šampionátu v Bělorusku. Jaromír Jágr vytvořil útočnou trojici s Jakubem Klepišem a Vladimírem Sobotkou. Trenér Růžička zatím na soupisku nezařadil 6 hráčů.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čeští hokejisté poprvé trénovali v Bělorusku, kde v pátek vstoupí do MS

Čeští hokejisté poprvé trénovali v Bělorusku, kde v pátek vstoupí do MS | Zdroj: ČTK

V Čižovka Aréně vyjelo na led všech 27 nominovaných hráčů. Romana Červenku stále ještě trápí zánět spojivek, ale v tréninku mu to nezabránilo. Naplno trénovali i Jaromír Jágr a obránce Roman Polák, kteří se zotavili z lehkých zranění.

Podle tréninku se dá určit i možné složení útoků. Jaromír Jágr pravděpodobně nastoupí s Jakubem Klepišem a Vladimírem Sobotkou. Kapitán Tomáš Rolinek trénoval s Tomášem Hertlem a Romanem Červenkou. Černé dresy na tréninku oblékli Jiří Sekáč, Jan Kovář a Jiří Hudler. V modrém se připravovali Jakub Petružálek, Jiří Novotný a Martin Zaťovič.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zuzana Burešová mluvila s reportérem ČRo v Minsku Františkem Kunou

Mezi obránci se sehrávají například Ondřej Němec s Jakubem Kindlem a Roman Polák s Martinem Ševcem.

Na soupisku pro hokejové MS v Minsku zatím trenéři nezařadí útočníky Růžičku, Kašpara, Vondrku, Gulaše, obránce Jordána a brankáře Francouze

Ve čtvrtek je na programu oficiální zahájení šampionátu, odpoledne pak čeká českou reprezentaci další trénink v Čižovka Aréně.

Do šampionátu vstoupí český tým v pátek. V 19:45 začne jeho úvodní vystoupení proti Slovensku.

František Kuna, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme