Hokejisté i napodruhé zdolali v přípravě Norsko, tentokrát 5:1

Trenér Vladimír Růžička ještě po návratu k české hokejové reprezentaci s mužstvem neprohrál. Národní tým porazil v Havlíčkově Brodě Norsko 5:1 a v Euro Hockey Challenge vyhrál i čtvrtý zápas.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Norský gólman Haugen často sledoval českou radost

Norský gólman Haugen často sledoval českou radost | Zdroj: ČTK

Čeští hokejisté byli hnáni ještě větším počtem diváků než při včerejším utkání a také tentokrát jim to pomohlo k vítězství. Už ve druhé minutě se trefil Nosek, v jedenácté přidával druhý gól Valský.

Zajímavý zápas odehrál obránce Bohumil Jank. Jednadvacetiletý hokejista přihrával na Noskův gól, třetí přidal sám z přesilové hry, ale v závěru duelu byl vyloučen a Ken Andre Olimb dal čestný gól soupeře.

To ale českému týmu dvě a čtvrt minuty před poslední sirénou nemohlo vadit, po gólech Tomášů Zohorny a Zaťoviče vedl už 5:0 a vítězství také v klidu uhájil.

Na poslední test před mistrovstvím světa by měl mít už Růžička k dispozici všechny hráče z extraligy i pražského Lva, budou jím totiž Švédské hry za dva týdny.

ČR - Norsko 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 2. T. Nosek (Jank, Mozík), 11. Valský (Smoleňák), 35. Jank (Radil, Mozík), 39. Zaťovič (L. Kovář), 49. T. Zohorna (Kousal, Martin Růžička) - 58. K. A. Olimb (Skröder, M. Olimb). Rozhodčí: Hradil, Polák - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 9:9. Využití: 1:1. Diváci: 3014.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme