Hokejisté Lva nastoupí ve finále KHL proti Magnitogorsku

Hokejisté Lva Praha si o vítězství v Kontinentální hokejové lize zahrají ve finále play off s Metallurgem Magnitogorsk. Ten v semifinále vyřadil Ufu 4:1 na zápasy, poslední zápas rozhodl až v prodloužení Jaroslav Chabarov.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Radost hokejistů pražského Lva

Radost hokejistů pražského Lva | Zdroj: ČTK

O Gagarinův pohár bude proti Lvu bojovat v dresu Mettalurgu také Jan Kovář, který je s šesti brankami a deseti asistencemi třetí nejproduktivnější hráčem play off.

Pražskému celku se proti Magnitogorsku v zápasech základní části příliš nedařilo. V této sezoně prohrál Lev s Metallurgem 3:4 v prodloužení a 2:4, v předešlém ročníku 1:6 a 2:5.

Finálová série začne v pátek 18. dubna na ledě Magnitogorsku, kde bude pokračovat o dva dny později. Lev bude hrát doma v pražské O2 areně v úterý 22. dubna a následně ve čtvrtek 24. dubna.

Série na čtyři vítězství pak případně bude pokračovat po dalších dvou dnech. O vítězi letošního ročníku se rozhodne nejpozději 30. dubna v Magnitogorsku.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme